Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Cadran Analytics is een FD Gazelle 2022!

Met trots kondigen wij aan dat we officieel een FD Gazelle 2022 zijn! En daarmee is Cadran Analytics één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!

fd gazelle 2022

Groei

Met de FD Gazellen Award krijgt Cadran Analytics erkenning als business intelligence en data analytics specialist. “Onze klanten genereren meer gegevens dan ooit tevoren. En de vraag naar een betrouwbare partner die zowel de business als data analytics begrijpt, blijft toenemen,” zegt Jelle Huisman, oprichter van Cadran Analytics. “Ons team ontwikkelt zich, en groeit hard waardoor we onze klanten kunnen blijven ontzorgen met een ontzettend goed product, en dienstverlening van hoge kwaliteit.”

En Cadran Analytics blijft groeien. “In ons team is altijd plek voor nieuw talent,” vervolgt Jelle. “En we nemen niet alleen ervaren analisten en consultants aan. We bieden ook afstudeerders en junioren een plek om zich te ontwikkelen.”

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Award is een van de meest prestigieuze ondernemingsprijzen van Nederland en wordt sinds 2003 georganiseerd door Het Financiële Dagblad. De prijs is volledig journalistiek onafhankelijk. Sinds 2018 wordt er niet langer alleen gekeken naar de omzetgroei, maar worden ook de stijging van het aantal werknemers en de winstgevendheid meegenomen in de overweging om de award toe te kennen.

cadran-analytics-fd-gazelle-2022