Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Cadran Analytics is een FD Gazelle 2023!

Cadran Analytics ontvangt met trots voor het tweede opeenvolgende jaar de FD Gazelle award! Hiermee behoort Cadran Analytics tot de snelst groeiende bedrijven in Nederland. Deze prestigieuze erkenning benadrukt onze rol als specialist in business intelligence en data-analyse.

fd gazellen 2023 cadran analytics

Groei

Volgens Jelle Huisman, de oprichter van Cadran Analytics, is de groei van ons bedrijf nauw verbonden met de groeiende vraag naar betrouwbare partners die zowel bedrijfskennis als gegevensanalyse begrijpen. “Onze klanten genereren meer gegevens dan ooit tevoren, en de behoefte aan hoogwaardige producten en diensten blijft groeien. Ons team groeit snel, waardoor we onze klanten kunnen blijven ondersteunen met uitzonderlijke producten en service van topkwaliteit.”

Bovendien blijft Cadran Analytics zich verder ontwikkelen en uitbreiden. Jelle benadrukt: “In ons team is altijd plaats voor nieuw talent, en we verwelkomen niet alleen ervaren analisten en consultants, maar bieden ook kansen voor afstudeerders en junioren om zich te ontwikkelen.”

Over FD Gazellen

De FD Gazellen Award, georganiseerd door Het Financiële Dagblad sinds 2003, is een van de meest gerenommeerde zakelijke prijzen in Nederland. Sinds 2018 wordt de prijs niet alleen toegekend op basis van omzetgroei, maar wordt ook gekeken naar de stijging van het aantal werknemers en winstgevendheid als belangrijke factoren. Cadran Analytics is vereerd met deze onderscheiding en zal blijven streven naar groei en succes in de toekomst.

 

cadran-analytics-fd-gazelle-2023