Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Cadran Analytics Dashboards

Onze dashboards zijn te implementeren voor elk soort database, ERP systeem, etc. Gegeven dat de benodigde data ergens beschikbaar zijn, kunnen wij dashboards naar wens inrichten. De onderstaande demo dashboards geven slechts een indicatie van de “look and feel” en mogelijke functionaliteiten van onze dashboards. Ook kunnen wij deze demo dashboards relatief snel implementeren, waarna naar wens aanpassingen en toevoegingen gemaakt worden.

Mocht u op zoek zijn naar een dashboard met hele andere functionaliteiten dan in onze demo dashboards beschikbaar, dan ontwikkelen wij graag voor u een demo dashboard wat aantoont dat deze functionaliteiten ook in te bouwen zijn.

Niet de juiste demo gevonden?

Dat betekent niet dat wij u niet kunnen helpen. We maken demo's in alle vakgebieden, waaronder finance, sales, manufacturing, supply chain, en project management. Neem contact met ons op om een specifieke demo aan te vragen!