Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

 • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Analytics Training

Transformeer uw Organisatie met onze op Data Gerichte Aanpak

Training is een belangrijk onderdeel van elke implementatie die we uitvoeren. We implementeren niet alleen oplossingen, we bevorderen een datagerichte cultuur binnen uw organisatie. Ons doel? Ervoor zorgen dat een aanzienlijk deel van uw team vol vertrouwen kan navigeren door de tools die nodig zijn voor data-analyse.

We bieden ook training aan organisaties die al beschikken over een Data Analytics Platform maar het gebruik ervan binnen hun teams willen verhogen. Of u nog moet beginnen met data-gedreven ondernemen of al verder gevorderd bent, onze trainingen zijn bedoeld om uw vaardigheden in data-analyse te verbeteren.

Ik wil meer weten

Onze Analytics Training Aanpak

Onze uitgebreide, stapsgewijze aanpak voor effectieve training

 • 4-uur durende On-site Training Sessie

  Leer de basisconcepten, leer hoe het uw organisatie kan helpen, voltooi oefeningen en ontdek welke vendor-trainingen bij uw situatie passen.

 • Zelfstudie

  Na de eerste sessie kunnen de deelnemers in hun eigen tijd aan het trainingsmateriaal werken. We plannen ook remote vraaguren.

 • 2-uur durende Recap Sessie

  We herhalen wat iedereen heeft geleerd, beantwoorden vragen en bieden nieuw leermateriaal.

 • Aanvullende on-site training

  Beschikbaar op verzoek, vooral nuttig bij veranderingen qua teamsamenstelling of als opfristrainingen.

Voordelen van onze Analytics Training

 • Versterk uw team: Ons Analytics-trainingsprogramma is ontworpen om uw team te voorzien van de nodige kennis en vaardigheden om data-analyses effectief uit te voeren en waardevolle inzichten te genereren. Wij geloven dat het versterken van uw teamleden zal helpt om prestaties en efficiëntie van uw organisatie te maximaliseren.
 • Flexibel en uitgebreid: We begrijpen dat elke organisatie unieke behoeften en omstandigheden heeft. Daarom is onze trainingsmethodologie niet one-size-fits-all. In plaats daarvan is deze aanpasbaar, op maat gemaakt om te voldoen aan de specifieke doelstellingen en vereisten van uw organisatie. We streven ernaar een allesomvattende trainingservaring te bieden die kan worden aangepast aan uw voorkeuren.
 • Duidelijk Groeipad: Leren stopt nooit en daarom stoppen wij niet bij één enkele trainingssessie. Op verzoek bieden we vervolgsessies en aanvullende training, zodat de vaardigheden van uw team up-to-date blijven. Wij geloven in een aanpak van continu leren waardoor het team meegroeit met de nieuwste ontwikkelingen.

Wilt u meer weten over onze Analytics Training?

Neemt contact op!

Ondersteunde Producten

We bieden training voor de meeste producten die we aanbieden, zoals: