Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

 • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Analytics voor JD Edwards

Ontgrendel de Kracht van uw JD Edwards Data

JD Edwards is een robuust ERP-platform en biedt een schat aan waardevolle gegevens voor uw organisatie. Het navigeren door zo’n uitgebreide databasestructuur met abstracte tabelnamen en velden kan alleen best ontmoedigend zijn. Bij Cadran snappen we hoe belangrijk het is om deze gegevens effectief te benutten. Daarom hebben we uitgebreide datamodellen ontwikkeld die specifiek zijn afgestemd op Oracle JD Edwards, samen met een reeks standaard dashboards in Tableau en PowerBI.

Ik wil meer weten

Boek een demo

De Belangrijkste Voordelen van onze Aanpak

 • Voor-gedefinieerde datamodellen

  Zeg vaarwel tegen eindeloze installatietijden. Onze voor-gedefinieerde datamodellen dekken het merendeel van de JD Edwards-modules, waardoor u minimaal 180 dagen bespaart die normaal gesproken nodig zijn voor het opbouwen hiervan.

 • Combineer al uw Databronnen

  Ontgrendel onbeperkte mogelijkheden door JD Edwards-gegevens naadloos te integreren met data uit andere bronnen. Gebruik geavanceerde AI-technieken om diepere inzichten te verkrijgen en nieuwe kansen te ontdekken.

 • Razendsnelle Implementatie

  Ga snel aan de slag met onze standaard Tableau- en PowerBI-dashboards. Visualiseer eenvoudig uw gegevens en neem data-gedreven beslissingen, altijd en overal, met toegang tot rapporten via een mobiele app.

 • Volledig geïntegreerd in JD Edwards

  Integreer BI direct in uw JD Edwards-interface voor een naadloze user experience. Geniet van een omgeving met één applicatie zonder het gedoe van schakelen tussen meerdere platforms.

Oracle JD Edwards Data Model

Ons JD Edwards-datamodel is in de loop van 10 jaar geslepen door talloze implementaties in verschillende sectoren. Profiteer van een gevalideerde oplossing die nauwkeurigheid en betrouwbaarheid garandeert, zowel tijdens de implementatiefases als tijdens ondersteuning na livegang.

Het Cadran Voordeel

Als zusterbedrijf van Cadran Consultancy, met meer dan 25 jaar aan expertise in Oracle JD Edwards, heeft Cadran Analytics een unieke combinatie van ERP- en analytics. Vertrouw op onze diepgaande kennis van uw branche om het maximale uit uw data te halen.

Bekijk onze Klanten

Ontdek onze Standaard Dashboards

Neem contact op!

Klaar om het maximale uit uw JD Edwards data te halen? Boek direct een demo!

Boek een demo