Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Data Analytics Platform

Ontgrendel de Kracht van uw Data met de Expertise van Cadran

Bij Cadran geloven we dat data de sleutel is tot het ontgrendelen van buitengewone kansen voor uw bedrijf. Met ons Data Analytics Platform kunnen we u helpen om uw data om te zetten in waardevolle inzichten. Dit is de basis voor het maken van echt data-gedreven beslissingen.

De belangrijkste voordelen:

  • Gecentraliseerd databeheer: Stroomlijn uw data mangement processen door gegevens uit verschillende bronnen samen te brengen op één toegankelijk platform.
  • Diepgaande analyses: Verkrijg waardevolle inzichten in uw bedrijfsactiviteiten met uitgebreide analyse- en rapportagemogelijkheden.
  • Schaalbare oplossing: Ons platform is ontworpen om mee te schalen met uw bedrijf, zodat het voldoet aan uw veranderende behoeften en doelstellingen.
  • Aanpak op maat: We werken nauw met u samen om uw unieke wensen te begrijpen en passen onze oplossingen daarop aan.

Waarom Cadran?

Data Analytics Platform expertise

Profiteer van onze uitgebreide ervaring en expertise in het implementeren van Data Platforms. Ons team begeleidt u bij iedere stap van het proces, van het eerste adviesgesprek tot de volledige implementatie.

Flexibele Technology Stack

We bieden een diverse tools en technieken die passen bij uw specifieke behoeften, waaronder:

  • Ingestion: Naadloze data-ingestion vanuit verschillende bronnen met behulp van toonaangevende tools zoals Airbyte, cadran-tools, en Azure Data Factory.
  • Storage: Bewaar uw data veilig met opties zoals Azure Data Lake Storage, SQL-databases (PostgreSQL, Microsoft SQL, Oracle SQL), en Snowflake.
  • Transformatie: Transformeer ruwe data tot bruikbare inzichten met behulp van geavanceerde technologieën zoals dbt, databricks, Snowflake, en Azure Synapse Analytics.
  • Business Intelligence: Visualiseer en analyseer uw data met toonaangevende BI-oplossingen zoals Tableau en PowerBI.
data analytics platform

Design Sprint

Kickstart uw implementatietraject met onze Design Sprint, waarbij we samen uw vereisten definiëren, architectuuropties verkennen en een op maat gemaakt projectplan ontwikkelen. Onze iteratieve aanpak zorgt voor afstemming op uw doelen en minimaliseert implementatierisico’s.

Naadloze implementatie

Na goedkeuring van het projectplan zal ons team het implementatieproces efficiënt uitvoeren en u in elke fase op de hoogte houden. We geven prioriteit aan transparantie, verantwoordelijkheid en tijdige levering.

Neem contact op!

Klaar om het volledige potentieel van uw data te benutten? Neem nu contact met ons op om een afspraak in te plannen en uw reis naar naar data-gedreven succes te beginnen.

Contact opnemen