Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Over Cadran Analytics

Begin 2018 is Cadran Analytics opgericht als zusteronderneming van Cadran Consultancy. Cadran is een Oracle Platinum partner die al sinds 1998 ERP-software implementeert bij organisaties in de hele Benelux. Daarnaast is Cadran aangesloten bij Redfaire International, een international organisatie met een netwerk met meer dan 750 consultants in 23 landen over de hele wereld.

Datakracht door ERP-wortels

Cadran Analytics komt dus voort uit de ERP-wereld. Onze jarenlange kennis van ERP-systemen helpt ons om samen met onze klanten meer uit hun bedrijfsdata te halen. We hebben als geen ander door waar de grootste kansen voor uw bedrijf liggen, hoe we data uit verschillende data bronnen bij elkaar kunnen brengen, en welke inzichten echte waarde voor uw bedrijf creëren.

Dit doen we met Tableau en Power BI. Wij vinden deze tools gaaf omdat de software onze klanten in staat stelt om zelf zonder diepgaande programmeer kennis met data aan de slag te gaan.

tableau-partner-benelux

Wat doen wij?

Ons doel is om elk soort bedrijf te kunnen helpen met het implementeren en onderhouden van een passende Business Intelligence / Analytics oplossing. Dankzij de jarenlange ervaring binnen Cadran Consultancy met het inrichten van bedrijfsprocessen voor allerlei soorten klanten, zijn wij in staat om de vraagstukken vanuit uw business snel te begrijpen en hier passende data analyses en visualisaties voor te maken.

Ons team bestaat uit data scientists en consultants met veel ervaring in programmeren, wiskunde, economie en het bedrijfsleven. Dit stelt ons in staat om eerst de behoeften van een bedrijf goed te begrijpen en de uitdagingen te herkennen, om vervolgens te voorzien in de tools en de inzichten die dit bedrijf nodig heeft om haar data optimaal te benutten.

Contact

Cadran Analytics
De Beek 7
3871 MS Hoevelaken

Tel: +31 (0)33 2471599
E-mail: info@cadran-analytics.nl

Wij zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op.