Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Unleash the potential of your data

Over Cadran Analytics

Begin 2018 is Cadran Analytics opgericht als zusteronderneming van Cadran Consultancy; een Oracle Platinum partner, die aangesloten is bij Redfaire International. Hierdoor hebben wij een internationaal netwerk met meer dan 750 consultants in 20 landen.

Ons doel is om elk soort bedrijf te kunnen helpen met het implementeren en onderhouden van een passende Business Intelligence / Analytics oplossing. Omdat behoeftes op dit vlak breed uiteenlopen, werken wij met meerdere tools. Dashboards voor het MKB ontwikkelen we veelal met Shiny. Voor grotere ondernemingen, waar vaak ook de behoefte is om zelf dashboards verder te ontwikkelen, werken we met Tableau. Voor het ontwikkelen van voorspelmodellen en andere algoritmes werken we met R.

Dankzij de jarenlange ervaring binnen Cadran Consultancy met het inrichten van bedrijfsprocessen voor allerlei soorten klanten, zijn wij in staat om de vraagstukken vanuit uw business snel te begrijpen en hier passende data analyses en visualisaties voor te maken.

Het Cadran Analytics team

Wij zijn een team van data scientists en consultants met veel ervaring in programmeren, wiskunde, economie en het bedrijfsleven in het algemeen. Dit stelt ons in staat om eerst de behoeften van een bedrijf goed te begrijpen en de uitdagingen te herkennen, om vervolgens te voorzien in de tools en de inzichten die dit bedrijf nodig heeft om haar data optimaal te benutten.

Vragen?

Neem gerust contact op.