Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Over Cadran Analytics

Begin 2018 is Cadran Analytics opgericht als zusteronderneming van Cadran Consultancy, een Oracle Gold partner, die aangesloten is bij Redfaire International. Hierdoor hebben wij een internationaal netwerk met meer dan 750 consultants in 20 landen.

Ons doel is om elk soort bedrijf te kunnen helpen met het implementeren en onderhouden van een passende Business Intelligence / Analytics oplossing. Dankzij de jarenlange ervaring binnen Cadran Consultancy met het inrichten van bedrijfsprocessen voor allerlei soorten klanten, zijn wij in staat om de vraagstukken vanuit uw business snel te begrijpen en hier passende data analyses en visualisaties voor te maken.

Ons team bestaat uit data scientists en consultants met veel ervaring in programmeren, wiskunde, economie en het bedrijfsleven in het algemeen. Dit stelt ons in staat om eerst de behoeften van een bedrijf goed te begrijpen en de uitdagingen te herkennen, om vervolgens te voorzien in de tools en de inzichten die dit bedrijf nodig heeft om haar data optimaal te benutten.

Contact

Cadran Analytics
De Beek 7
3871 MS Hoekelaken

Tel: +31 (0)33 2471599
E-mail: info@cadran-analytics.nl

Wij zijn bereikbaar op kantoordagen tussen 09:00 en 17:30 uur.

Vragen?

Neem gerust contact op.