Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Power BI Implementatie

In 5 essentiële stappen

Bij Cadran begrijpen we de transformerende kracht van business intelligence. Onze Power BI Implementatie service is ontworpen om het volledige potentieel van uw data te ontsluiten.

Waarom Cadran?

Cadran Analytics, opgericht in 2018 als zusterbedrijf van Cadran Consultancy, is gespecialiseerd in het benutten van uitgebreide ERP-expertise om de waarde van uw bedrijfsgegevens te maximaliseren. Naadloze integratie van diverse databronnen, het identificeren van belangrijke zakelijke kansen en het empoweren van klanten door middel van het intuïtieve gebruik van Tableau en Power BI, zijn wij toegewijd aan het transformeren van data in een krachtige katalysator voor groei van uw bedrijf.

Stap 1: Definieer het Minimum Viable Product (MVP)

In een speciale gezamenlijke sessie brengen we uw doelstellingen en onze BI-expertise samen. Het resultaat is een concreet plan – het Minimum Viable Product (MVP) – dat zorgvuldig is samengesteld om de meest kritieke analyses vast te stellen voor snelle en impactvolle resultaten. Deze gezamenlijke inspanning zorgt ervoor dat het MVP precies is afgestemd op uw bedrijfsdoelstellingen.

Stap 2: MVP analyses ontwikkelen

Bij de overgang van planning naar uitvoering werken we nauw samen met uw bedrijfsanalisten. Power BI wordt geconfigureerd, gegevens worden naadloos aangesloten en dynamische dashboards worden gemaakt. Deze praktische, coöperatieve aanpak versnelt niet alleen het implementatieproces, maar zorgt ook voor onmiddellijke validatie, waardoor de nauwkeurigheid en relevantie van uw gegevens wordt gegarandeerd.

Stap 3: Presentatie van analyses

Als volgende stap presenteren we de analyses aan belanghebbenden. Dit is meer dan alleen een presentatie: het is een interactieve workshop die uw team in staat stelt om zelfstandig door de dashboards te navigeren en ze aan te passen. Een brede toegang tot de gegevens zorgt ervoor dat de gegenereerde inzichten niet alleen worden gecreëerd, maar ook actief worden benut door uw hele organisatie.

Stap 4: Verdere ontwikkeling

Met de gevalideerde analyses in de hand ontvouwt zich een heel landschap aan mogelijkheden. Power BI ontwikkelt zich van een tool voor specifieke analyses tot een katalysator voor verkenning. Dit leidt tot de uitbreiding van dashboards en de integratie ervan in nieuwe facetten van uw organisatie, waardoor een uitgebreide en dynamische benadering van business intelligence mogelijk wordt.

Stap 5: Aftercare

Onze betrokkenheid gaat veel verder dan de initiële implementatie. Cadran Analytics is uw partner voor voortdurende ondersteuning, op maat gemaakte trainingssessies en voortdurende assistentie. Ons doel is ervoor te zorgen dat uw reis met Power BI niet slechts een eenmalig succes is, maar een continu succes voor uw bedrijf.

Jelle Huisman Cadran Analytics

Wilt u meer weten over Power BI?

Neem vandaag nog contact op met Jelle Huisman, oprichter van Cadran Analytics. Neem contact op met Jelle via info@cadran-analytics.nl of +31 33 2471599

Neem Contact op!