Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Uw partner voor een modern Data Analytics Platform

Bij Het Nederlandse Rode Kruis hebben we het maandelijkse rapportageproces geautomatiseerd. Data uit Microsoft Dynamic AX wordt, aangevuld met andere data, verwerkt tot (pdf) overzichten die uitgestuurd worden naar de verantwoordelijke budgethouders. Ook is er een applicatie ontwikkeld waarmee de jaarlijkse begroting gemaakt wordt.

“Cadran Analytics biedt het Rode Kruis rapportages van hoge kwaliteit die goed zijn in te zetten voor de organisatorische ontwikkelingen die wij doorvoeren. Voor de totstandkoming van de maandelijkse (financiële) managementrapportage wordt intensief gebruik gemaakt van de tool en is er een grote tijdsbesparing gerealiseerd, waardoor de controllers zich meer op de inhoud kunnen richten.

Voor de begroting 2019 hebben we zowel voor de budgethouders als voor de managers de online tool ingezet. De tool biedt een eenvoudig invoerformat, waarbij de nodige vaste gegevens worden weergegeven. Gebruikers hebben het gebruiksgemak ervaren en voor de afdeling Planning & Control werd het begrotingsproces met circa twee weken ingekort. Diverse controles zijn ingebouwd en de output wordt gegenereerd, zonder dat data uit diverse gegevensbronnen bijeen moet worden gebracht.”

Wilco van Wijck, Clustermanager Finance & Control bij Het Nederlandse Rode Kruis