Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Interface

Interface (NASDAQ: TILE) is ‘s wereld grootste fabrikant van modulaire tapijttegels for een breed scala aan commerciële segmenten waaronder corporate, hospitality, onderwijs, retail en de zorg. Daarnaast is Interface toonaangevend bij de ontwikkeling van materialen en processen die ervoor zorgen dat modulaire vloerbedekking minder vraagt van het milieu.

Cadran Analytics toonde zich tijdens het ERP implementatie project een meester in big data analyse en het creëren van heel bruikbare rapporten.
Bovendien was de samenwerking uitstekend. – Rob Heeres, Vice President Global Supply Chain Systems

ERP implementatie

Cadran Analytics heeft de Europese tak van Interface bijgestaan in het traject rondom de implementatie van een nieuw ERP systeem. Voor het migreren van alle openstaande productie- en inkooporders heeft Cadran Analytics een applicatie ontwikkeld die alle relevante gegevens uit het oude systeem haalt, bewerkt en verrijkt om de gegevens in het juiste formaat te krijgen voor het nieuwe ERP systeem.

Daarnaast moest er tijdens het project extensieve controle plaatsvinden op de kwaliteit en de compleetheid van alle gegevens in het nieuwe systeem. Voor dit doeleinde zijn een aantal rapportages ontwikkeld waarmee continu inzicht was in de paraatheid van de data voor de go-live. Zodoende konden ontbrekende of onjuiste gegevens al voor de transitie naar het nieuwe systeem worden aangevuld en verbeterd.