Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

  • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics
reikon tableau bi exact

Cadran Analytics heeft voor Reikon verschillende dashboards ontwikkeld op basis van data uit Exact Globe. De finance, sales en logistiek dashboard zijn direct inzichtelijk in Exact. Medewerkers kunnen bovendien direct hun maandelijkse rapportages als pdf te downloaden vanuit de beschikbare dashboards. Daarnaast beschikt Reikon tegenwoordig ook over dashboards waar data ingevoerd worden, bijvoorbeeld voor het maken van de begroting.

“Wij hebben aan Cadran Analytics en met name het team erachter een betrouwbare, creatieve partner met een zeer goed oor voor de wensen van ons als klant. Inmiddels hebben we een werkend dashboard wat inzicht geeft in onze dagelijkse gang van zaken, maar wat ons daarnaast ook ondersteunt op het gebied van data- en risicoanalyse. We bevelen Cadran Analytics dan ook van harte aan.”

Teus Visser, Directeur van Reikon BV