Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

 • Tableau partner voor Business Intelligence & Data Analytics

Tableau: BI & Analytics toegankelijk voor iedereen

Op intuïtieve wijze dashboards creëren, gemakkelijk databronnen koppelen en overzichtelijke dashboards inzien. Met Tableau heeft u een Analytics platform wat geschikt is voor iedereen binnen uw organisatie.

Download gratis trial

Boek een demo

Wat Tableau mogelijk maakt

 • Elke soort databron

  Ontsluit data uit al uw relevante databronnen

 • Eenvoudig data prepareren

  Combineer databronnen en bereken uw metrics

 • Zelf dashboards creëren

  Dashboards ontwikkelen toegankelijk gemaakt

 • Intuïtieve dashboards

  Haal waardevolle inzichten uit uw data

Onze Tableau Producten

Als Tableau partner hebben wij alle middelen in huis om een succesvolle implementatie van dit veelgeprezen BI & Analytics platform mogelijk te maken. Tableau krijgt de hoogste ratings van gebruikers in het toonaangevende Gartner en wordt al 9 jaar op rij als leader in BI & Analytics bestempeld.

Voor ons is een implementatie van Tableau niet alleen een technische aangelegenheid. Integendeel, we gaan met u in gesprek om te bepalen welke bedrijfsmatige vraagstukken beantwoord dienen te worden, welke data hieraan ten grondslag liggen, en hoe we hiervoor Tableau optimaal kunnen inrichten. Dankzij onze jarenlange ervaring met het beantwoorden van vraagstukken vanuit de business met IT oplossingen, zijn wij goed in staat om de vertaalslag te maken van business naar IT (en andersom).

Voordelen van Tableau

 • Het grootste voordeel van Tableau is dat het enorm gebruiksvriendelijk is. Zodra eventuele database connecties gemaakt zijn, kan je als eindgebruiker gewoon aan de slag met je data zonder dat je de IT afdeling nodig hebt. Door te klikken en slepen kan je eenvoudig een dashboard in elkaar zetten. Om hier echt overtuigd van te raken is er maar 1 manier, en dat is met Tableau aan de slag gaan! Download de trial, laad wat data in, en maak wat analyses. Dan zie je snel de toegevoegde waarde van Tableau.

 • Bij Tableau hoef je niet meteen een grote investering te doen om aan de slag te kunnen gaan. Het is mogelijk om bijvoorbeeld met 2 licenties te beginnen, dan 2 van de meest interessante analyses uit te kiezen, en die te gaan ontwikkelen. Als het allemaal bevalt, kunnen meer licenties aangeschaft worden en kan Tableau verder uitgerold worden binnen de organisatie.

 • Het implementeren van Tableau kost hooguit een aantal dagen. Dan staat de basis en kunnen de eerste dashboards ontwikkeld worden.

 • Als je ergens tegenaan loopt, is de kans heel groot dat iemand anders dit al opgelost heeft. Door te googelen op je vraagstuk, kom je vrijwel altijd de antwoorden tegen. Dit is een van de voordelen van een grote, actieve, community. Daarnaast luistert Tableau naar de verzoeken voor nieuwe functionaliteiten, die door de community voorgesteld worden. Hierdoor heeft elke nieuwe release van Tableau interessante nieuwe functionaliteiten waar op dat moment veel vraag naar is.

 • In Tableau is het mogelijk om in gewone mensentaal vragen te stellen, waarop vervolgens antwoord gegeven worden in data visualisaties. Deze functionaliteit heet 'Ask Data'.

       Jelle Huisman Cadran Analytics

Wilt u meer informatie over Tableau?

Ik ben Jelle Huisman, oprichter van Cadran Analytics. Ik bespreek graag de voordelen van Tableau voor uw organisatie. Ik ben eenvoudig te bereiken via info@cadran-analytics.nl of 033-2471599

 

Neem contact op!