Wij gebruiken cookies om jou de best mogelijke ervaring te leveren. Gebruik onderstaande opties om aan te geven welk type cookies jij wilt gebruiken tijdens het navigeren door onze website.

 • Unleash the potential of your data

BI & Analytics toegankelijk gemaakt voor iedereen

Dat is de kracht van Tableau.

Op intuïtieve wijze dashboards creëren, gemakkelijk databronnen koppelen, overzichtelijke dashboards inzien; met Tableau heeft u een Analytics platform wat geschikt is voor iedereen binnen uw organisatie.

Download gratis trial

Als Tableau partner hebben wij alle middelen in huis om een succesvolle implementatie van dit veelgeprezen BI & Analytics platform mogelijk te maken. Tableau krijgt de hoogste ratings van gebruikers in het toonaangevende Gartner en wordt al 7 jaar op rij als leader in BI & Analytics bestempeld.

Voor ons is een implementatie van Tableau niet alleen een technische aangelegenheid. Integendeel, we gaan met u in gesprek om te bepalen welke bedrijfsmatige vraagstukken beantwoord dienen te worden, welke data hieraan ten grondslag liggen, en hoe we hiervoor Tableau optimaal kunnen inrichten. Dankzij onze jarenlange ervaring met het beantwoorden van vraagstukken vanuit de business met IT oplossingen, zijn wij goed in staat om de vertaalslag te maken van business naar IT (en andersom).

Wat Tableau mogelijk maakt

 • Elke soort databron

  Ontsluit data uit al uw relevante databronnen

 • Eenvoudig data prepareren

  Combineer databronnen en bereken uw metrics

 • Zelf dashboards creëren

  Dashboards ontwikkelen toegankelijk gemaakt

 • Intuïtieve dashboards

  Haal waardevolle inzichten uit uw data

       

Wilt u meer informatie over Tableau?

Jelle Huisman bespreekt graag met u de voordelen voor uw organisatie.

 

Verstuur email

tel: +31 (0)33 2471599